Food Fair

HOME/Food Fair
Verde

VERDE FOOD BAR

Verde Foodbar komt naar Bluesem! Gelegen aan de Ossenmarkt in Antwerpen biedt Verde dagelijks een gevarieerd aanbod aan soepen, pasta’s en salades aan. Onder studenten uit Antwerpen al lang geen onbekende meer maar nu willen we ons ook graag voorstellen aan het Brasschaatse publiek. Ons aanbod van slaatjes, pasta’s en soepen is steeds seizoensgebonden en waar het kan werken we met lokale producten. Daarnaast hebben we ook steeds enkele vegetarische opties. Verwacht je dus aan een resem lekkere & frisse gerechten, ideaal op een warme lentedag onder de bomen!
De Oestercompagnie

De Oestercompagnie

Een mooie toevoeging op Bluesem zijn de oesters van Oestercompagnie. In het park staat onze Peugeot 404 pick-up met linnen huif, regelrecht aan komen rijden met verse oesters uit Normandië, Bretagne en Zeeland. Door zijn authenticiteit onderstreept De Oesterauto de pure nostalgie en grandeur van de wereld van de oester.  Omringd door oestermanden, lieslaarzen, zeewier en uiteraard de verse oesters zelf. De oesters zijn verser dan vers en zijn het lekkerst puur. Eventueel met een beetje citroen of tabasco. Het liefst met een glas champagne of een mooie droge wijn. Oesters zijn inmiddels geen hype meer, ze hebben de tand des tijds doorstaan. Zo ook de Oestercompagnie, met ruim15 jaar ervaring op zak weten wij hoe onze Oestermannen en Oestermeisjes een feest kunnen maken. Oesters is wat wij doen, alles oesters.
JAC. MICHIELS

Jac. Michiels

Wij komen op Bluesem overheerlijke ambachtelijke worstjes serveren van Jac. Michiels. Een zwarte beuling met appelmoes, een witte pens met ketchup of een BBQ worst met mosterd.
Jolicious

Jolicious

Vanuit de foodtruck doen we voornamelijk wraps met verse ingrediënten op allerlei wijzen maar ook bijvoorbeeld een ‘high tea’ concept met zowel hartige als zoete hapjes die de mensen dan kunnen kiezen van opgestelde etageres. Ook wissel ik graag af met hapjes die hun inspiratie hebben gevonden van alle reizen zoals de caraiben. Alles moet home made and fresh zijn, dat is ook de ondertitel van mijn bedrijf en dus sta ik er op dat ik alles zelf maak met eerlijke producten.
Screen Shot 2015-05-03 at 14.38.18

Pure Juice

Gezond aanbod van kraakverse, gezonde sapjes, soepjes & wraps Meer info kan je vinden op www.purejuice.be
Crepes Compagnie

Crepes Company

Crepes Company verkoopt zoete en hartige Franse Crepes vanuit een opvallende roze foodtruck. Door de diverse smaken is er voor ieder wat wils en voor zowel jong als oud.
Pizza@home

Pizza@home

Pizza @ home brengt een aanbod van pizza, pita en overheerlijke durum. Ondertussen een vaste waarde op de Brasschaatse evenementen.
Screen Shot 2015-05-03 at 14.35.38

Table d’Ho

De Koreaanse keuken is verrassend, gezond en o zo lekker, maar voor velen nog onbekend. Op basis van authentieke Koreaanse smaken creëert San-Ho Park van Table d’Ho originele gerechten op een verfijnde en toegankelijke wijze.