Intergalactic Lovers

HOME/Intergalactic Lovers

Intergalactic Lovers.

Intergalactic Lovers. Wat een prachtige naam voor een avonturenreeks. Aflevering 1 ging als volgt. Vier jeugdvrienden maken een plaat met de zuiverste popmuziek. De radio draait hun nummers en ze worden gevraagd tot in Texas en Toronto toe. Het debuutalbum ‘Greetings & Salutations’ (2011) haalt goud (10.000+) en krijgt lof. ‘Het schoonste compliment kwam van een recensent die onze sound ‘tijdloos’vond. Vlotjes verkopen ze hun favoriete concertzalen uit.
In 2014 komen ze op de proppen met tweede plaat ‘Little Heavy Burdens’ (2014). Muzikant Raf aan het woord: ‘De eerste plaat was een samenraapsel van verschillende sessies’,‘Een echte visie was er niet. Dit tweede album is veel doordachter en consistenter.’

Aflevering 2 begint uitstekend. Intergalactic Lovers verkopen opnieuw de AB uit. Louter en alleen op basis van de mededeling dat er een nieuwe plaat aankomt. ‘Little Heavy Burdens’ is volgens de groep ‘atmosferisch, catchy, melancholisch en therapeutisch.’ Opgeteld is dat dus opnieuw ‘tijdloos’.
Met veel trots kondigen we hen aan als headliner voor deze eerste editie van Bluesem!
www.intergalacticlovers.com